Η δικτατορία του θορύβου [συνέχεια]


Πριν ενάμιση περίπου χρόνο είχα ανεβάσει ένα κείμενο σχετικά με τον θόρυβο στις πόλεις και τις αιτίες του. Οι περισσότερες από αυτές είναι ανθρωπογενείς και μάλιστα είναι περιττές. Δεν είναι το λεωφορείο που περνάει ή το εργοστάσιο που κάνει κάποιο θόρυβο ή η οικοδομή που χτίζεται. Είναι όλες οι παράλογες και ενοχλητικές πηγές θορύβου που οφείλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν γραμμένους εκεί που δεν πιάνει μελάνι όλους εκείνους που θέλουν να κοιμηθούν.
Στο νέο βίντεο τους ονομάζω όλους αυτούς ηλίθιους. Αν βρεθείτε και εσείς σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες σκεφτείτε απλά πόσες φορές σας ενόχλησαν σε ώρα κοινής ησυχίας ή σας ξύπνησαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες σκυλιά, εορτάζοντες, και αυτοκίνητα με τουρκογύφτικη μουσική ή ραπ σε ένταση που προκαλεί κουφαμάρα. Μην κάνετε [και μην δικαιολογείτε] αυτό που δεν θέλετε να σας κάνουν.
Ένας τέτοιος ηλίθιος είναι η αιτία της νέας ανάρτησης. Πρόκειται για έναν οπαδό του δήμαρχου που βγήκε στην Σκάλα Ωροπού. Ο συγκεκριμένος ηλίθιος μπέρδεψε την ομαδάρα του με τις εκλογές. Έτσι πήρε το φορτηγό και γύριζε κορνάροντας στους δρόμους, φροντίζοντας να κρατήσει ξύπνια όλη την περιοχή μέχρι τις δύο και μισή το πρωί.

Διαφημίσεις

Περὶ τοῦ/τῆς: aaatosmihalis

Έλλην ορθόδοξος, καθολικά διαμαρτυρόμενος, πάσχων εκ οξείας ανεγκεφαλίτιδος με σποραδικές κρίσεις εξυπνάδας.
Καταχωρίσθηκε στὴν κατηγορία Άρθρα Συνεργατών. Φυλάξτε τὸν μόνιμο σύνδεσμο στὰ ἀγαπημένα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.